Αγίας Τριάδος 21

Εδώ είναι το σπίτι του κάθε ΑΕΚτζή - Αγίας Τριάδος 21 - R21 Ptolemaida

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αποκλειστικη συνεντευξη του Φάνη τσάουση στο μπλογκ μας...


R-21 ptolemaidas : Καλησπέρα φάνη, Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες να μας δώσεις αυτήν την συνέντευξη και να σου μεταφέρω τους χαιρετισμούς όλων των παιδιών από το κλαμπ...
Καθώς και την σιγουριά τους ότι το πανό της original ptolemaidas θα βρίσκεται σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεστε..
Οι ερωτήσεις που θα σου κάνουμε δεν είναι οι συνηθισμένες που ακούς καθημερινά.. όπως ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας? εισαι περήφανος που είσαι στην ΑΕΚ. 
έτσι κιαλλιως δεν έχουμε καμία ανεκπλήρωτη ματαιδοξία για να μας πεις ότι μας αγαπάς και μας ευχαριστείς...
Ας αρχίσουμε λοιπόν με τις ερωτήσεις...

R-21 ptolemaidas : Όπως ακούγεται θα συνεχίσεις και του χρόνου να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ. Είναι σίγουρο αυτό? Σκοπεύεις να μείνεις για πολλά ακόμη χρόνια στην ΑΕΚ?






Φάνης Τσαούσης : Προσωπικά θελω να παιζω και να προσφερω στην ομαδα οσο μπορω και αντεχω αλλα θεωρω σχεδον σιγουρο οτι η ΑΕΚ θα ειναι ο τελευταιος μου σταθμος ακομα και αν τελειωσει παιχτικα η καριερα μου σε 1,2,3,4,5 η 6 χρονια δεν ξερω εγω ποτε τελος παντων θα ηθελα να συνεχισω να βοηθαω την ομαδα μας απο οποιοδιποτε ποστο.


R-21 ptolemaidas :  Η ομάδα μας για πρώτη φορά θα συμμετέχει στο champions league. Πες μας, έχουμε δυνατότητες να διακριθούμε στην συγγεκριμμένη διοργάνωση. Η ομάδα έδειξε στους αγώνες με την σπόρτινγκ ότι έχει καρδιά, όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και όμως προκριθήκαμε... Το επίπεδος της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε κάτi καλό?






Φάνης Τσαούσης : Η αληθεια ειναι πως το επιπεδο των ομαδων στο champions league ειναι αρκετα υψηλο αυτο που εχουμε να κανουμε ειναι να δωσουμε ολες μας τις δυναμεις για το καλυτερο και να χαρουμε τα παιχνιδια γιατι αυτα τα παιχνιδια ειναι γιορτη.


R-21 ptolemaidas : Μία ερώτηση αγωνιστικού-χαράκτηρα.. Θέλω να μας πεις πως ακριβώς έβαλες το γκολ κόντρα στον πάοκ, στο σημεό που μειώσαμε σε 22-21... όσες φορές και αν είδαμε το βίντεο φάνηκε σαν να πέρασες μέσα απο τα σώματα 2 παικτών του πάοκ... Τί ακριβώς έκανες?







Φάνης Τσαούσης : Χαχαχαχαχα!!!Δεν ξερω τι να πω σε εκεινο το σημειο το μονο που ηξερα ειναι οτι θελαμε πολυ να κερδισουμε και επρεπε να βοηθησουμε ολοι γι αυτο σε εκεινη τη φαση ειδα ενα μικρο κενο και μπηκα μεσα.


R-21 ptolemaidas : Διονύσης Γεωργιάδης. Όλοι έχουμε δει την πρόοδο που έχει κάνει φέτος, ειδικά στον ημιτελικό με τον φίλιππο ήταν συγκλονιστικός. Τι πιστεύεις το μέλλον του ανήκει? Πολύ λένε ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο αυτην την στιγμή στην Ελλάδα συμφωνείς?







Φάνης Τσαούσης : Ο Διονυσακης πανω απο ολα ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι και ενας μεγαλος δουλευταρας ακουει το καθε τι που θα του πουν οι προπονητες και οι συμπαικτες και κραταει οτι ακριβως του χρειαζεται,μακαρι να γινει ενας απο τους καλυτερους παιχτες στην Ελλαδα γιατι απο ταλεντα χορτασαμε και γιατι πραγματικα το αξιζει και σαν παιχτης και σαν ανθρωπος.


R-21 ptolemaidas :  Όλα αυτά τα χρόνια στην σύντομη ιστορία του τμήματος ο κόσμος δεν σας έχει αφήσει ποτέ μόνους Ρουμανία-Τουρκία-λευκορωσία-Πορτογαλλία-Σερβία πάντα υπήρχαν κάποιοι να φωνάξουν ΑΕΚ. Οι παικτες των αντιπάλων ομάδων τί σας λένε για αυτό? Τους φαίνεται περίεργο?





Φάνης Τσαούσης : Δεν ειναι ευκολο να μην εντυπωσιαστεις απο αυτο τον κοσμο ολοι παθαινουν ενα σοκ οταν βλεπουν τον κοσμο τις ομαδας μας να μας ακολουθει παντου. Οι εικονες θαυμασμου και περιεργειας στο προσωπο τους ειναι πλεον γνωστες.

R-21 ptolemaidas : Στα κιτρινόμαυρα Χανιά όλα ήταν μαγικά, αν και χάσαμε το κύπελλο. Που αποδίδεις την απώλεια του? Στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια ή στην έλλειψη αυτσυγκέντρωσης?



Φάνης Τσαούσης : Ουδεν σχολιο αν θελουμε δικαιολογιες μπορουμε να βρουμε πολλες.Ειναι ακομα νωπες οι μνημες και μας πειραξε ολους!!!Θελω ομως να ευχαριστησω πολυ ολα τα αδερφια που ηρθαν απο ολη την Ελλαδα και κιτρινισαν τα Χανια...

R-21 ptolemaidas : Όλοι θυμόμαστε πως πήραμε το κύπελλο στις Σέρρες.. Αυτοί η ομάδα δείχνει μία άρνηση να πεθάνει κάτι που φάνηκε και φέτος με Σπορτιγκ και πάοκ. Φαίνεται ότι αποτελείτα από παίκτες γεννημένους νικητές. Που πιστεύεις οφείλεται αυτό? Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το αποδώσουμε στην τύχη, καθώς όπως όλοι ξέρουμε επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση...



Φάνης Τσαούσης : Ειμαστε πρωτα απο ολα μια καλη παρεα και εχουμε καλο καπετανιο και φοβερο πληρωμα στο δικο μας καραβι.Ολα αυτα βοηθουν στο να δινουμε το 100% τον δυναμεων μας σε καθε παιχνιδι μεχρι το τελος σιγουρα ομως και η τυχη εχει ενα μερος σε αυτη την μεγαλη παρεα.

R-21 ptolemaidas : Τέλος θα ήθελα ανοικτά να σε ρωτήσω την άποψη σου γαι την ΟΧΕ. Όλοι έχουμε δει πόσο σκληρά και άδικα φέρεται στην ΑΕΚ έχοντας ρίξει 2 εξοντωτικέ ποινές μία 6 αγωνιστικών +100.000 πρόστιμο παλαιότερα και μία 11 αγωνιστικές +100.000 για την λαμία. Την ώρα που για τα επεισόδια με την παρτιζάν η ευρωπαική ομοσπονδία μας έριξε μολις 17.500 ευρώ πρόστιμο. Πες μας Φάνη ανοικτά. ΓΙατί μας πολεμούν γιατί προσπαθούν να διαλύσουν το χάντμπολ της ΑΕΚ? (Σε καμία περιπτωση δεν λέω ότι μεγάλη ευθύνη δεν φέρουμε και εμείς οι οπαδοι της ΑΕΚ με την συμπεριφορά μας...Παρόλαυτα ότι έγινε στην Λαμία δεν ήταν τίποτα μπροστά σσε αυτά που έγινα με την Παρτιζάν...




Φάνης Τσαούσης :  Το θεμα ειναι οτι μας λενε και ευνοημενους απο την οχε διαφοροι στα site.Ας δουμε πρωτα τα δικα μας λαθη και ασ τα διορθωσουμε αν μπορουμε γιατι αν περιμενουμε να διορθοθουν οι αλλοι νομιζω πως δεν θα τα καταφερουμε ποτε καλως η κακως (κακως δηλαδη) το ονομα ΑΕΚ σε καποιους καθεται στο λαιμο δεν πειραζει ομως θα το συνηθισουν.

R-21 ptolemaidas : Σε ευχαριστούμε πολλοί Φάνη για τον χρόνο που ξόδεψες για να απαντήσεις στις ερωτήσεις μας. Σε  ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το πάθος σου και την αγάπη σου για την ΑΕΚ, συνέχισε λοιπόν σιδερένιος να δίνεις το 100% για την ΑΕΚ μας.


ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
ORIGINAL-21PTOLEMAIDA CLUB SINCE-1996

Φάνης Τσαούσης : Να ειστε παντα καλα ORIGINAL-21PTOLEMAIDA CLUB SINCE-1996 και να βρισκετε την δυναμη να παλευετε για την αγαπημενη μας ΑΕΚ!!!!!!